وکالت در دعاوی

وکالت در دعاوی

وکالت در دعاوی به چه معناست و وکیل در ایران می تواند چه فعالیت هایی انجام دهد؟ در این مطلب به بررسی این موضوع پرداختیم.

وکالت در دعاوی به چه معناست ؟

وکالت در معنای عام خود به معنای عهده گرفتن انجام کاری از جانب شخص دیگراست. در حقوق ایران قانون مدنی باب وکالت به عنوان یکی از عقود معین از آن تعریف شده است که خود این عقد به چند دسته تقسیم بندی می شود. وکالت عام و مطلق و وکالت منتهی به امر خاص یکی از تقسیم بندی های امر وکالت از منظر قانون مدنی باب وکالت است.

 

وکیل دعاوی کیست؟ 

با پیشرفت روابط میان اشخاص نیاز و بیم سو استفاده از این نهاد، احتیاج هرچه بیشتر به تخصصی شدن این حرفه احساس می‌شد. با همت بزرگانی چون مرحوم فروغی حرفه وکالت در دعاوی از مفهوم مدنی آن مجزا و با خروج این نهاد از حیطه قوانین مدنی مقررات و قوانین مربطه به این حرفه تصویب شد. به نحوی که وکالت در دعاوی، اگرچه امروزه وامدار مفاهیم وکالت در قانون مدنی است اما هم اکنون مفهوم وکالت در دعاوی با مفهوم وکالت در قانون مدنی تفاوت بسیار دارد. وکیل در دعاوی یا وکیل داگستری به آن دسته از دانش آموختگان حقوقی اطلاق می شود که پس از گذراندن آزمون های مربوطه ، حرفه به عهده گرفتن نمایندگی افراد را در دادگاهها به عهده گرفته اند . گرچه با توجه به مطالب بالا حرفه وکالت به شکل یک حرفه تخصصی درآمده است ولی با این وجود در نظام حقوقی حاکم بر وکالت در ایران ، وکالت در دعاوی عام بوده و شامل انواع دعاوی می شود، به این معنا که یک وکیل در دعوای در ایران می تواند انواع پرونده های کیفری ، حقوقی و دعاوی خانواده را بپذیرد .

با ذکر مطالب بالا انتخاب وکیل یکی از مهم ترین گام های اولیه در جهت پیشبرد دعاوی است ، اطراف یک پرونده حقوقی با انتخاب یک وکیل کارآمد و دارای دانش روز ، نه تنها شناس پیروزی در پرونده خود را بالا می برند بلکه با سپردن کار به یک نیروی خبره ، در صرف وقت و هزینه های مالی صرفه جویی می کنند . در همین راستا موسسه حقوقی اندیشه باوران امین با بهره گیری از کادری مجرب از وکلا و مشاوران حقوقی ، و با داشتن دانش به روز و تخصصی در انواع دعاوی آماده خدمت رسانی به کلیه هم وطنان عزیز در خارج و داخل ایران است. برای اطلاعات بیشتر در این زمینه می توانید با ما تماس بگیرید و یا در صورت تمایل از خدمات مشاوره آنلاین ما استفاده نمایید.

مطالعه بیشتر:  صدور سند مالکیت المثنی و سند مالکیت تجدیدی

 

وکالت در دعاوی